малки анатомични
подробности
на човешките
взаимоотношения
малки камъчета
запетайки
фрагменти
от
мозайки
които
трябва
сам
да
подредиш
малки топчета
пиринчени
от
тези
които
хвърляш
на високо
и
вярваш
че
ще
докоснат
облаците
малки анатомични
подробности
на човешките
взаимоотношения
малки
а
така
лесно
убиват
© Питър Хайнрих Все права защищены
!