Малките лъжи
Колко много си приличат
пролетта и есента!
Само пътят е различен.
А това е същността
на големите въпроси.
И на малките лъжи,
дето тайничко си просим
всеки път, когато ни тежи...
© Христина Радомирова Все права защищены