Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Малък съм като Давид
малък и безпомощен!
малък е и ''Чочко''
ама все го търсите
малко са ми и мераците ..
нощем два три пъти
стигат. :P
мънички сами ми и трънките
ама ги берете с удоволствие
малка ми е и заплатката
но ме търсят
силиконките
(ИСКАТ МИ... БОНБОНКИТЕ)
А, Голиат е тъй голям и смел
символ за жените
вадил дънер той голям
но пък толкоз
мек и гумен..
© Христо Манчев Все права защищены