Вървя си по пътя с доброто,
с написан в душата ми стих.
Заривам зад себе си злото
и все съм си скромен и тих.
Не съм и откраднал стотинка.
Не дразня ни този, ни друг.
Направям на някой пъртинка...
Баща съм и дядо! Съпруг!
© Никола Апостолов Все права защищены