Мама
Мама е думичка свята,
мама е нежна милувка,
мама е приказка чудна,
мама е прегръдка в скута!
Мама целува те вечер,
мама люлее те докато заспиш,
мама ти раните милва
и не ще дори едно „мерси”!
Мама това е жената,
която над тебе винаги бди,
която привикваш нежно с думата „мамо”,
обръщаш се и тя до тебе седи!
Ето, това е думичката „мама”!
От нея на света по-свято няма!
© Афродита Все права защищены