28 авг. 2013 г., 21:12

Мама 

  Поэзия » Другая
348 0 0

С вяра на дете

пак при тебе тичам,

да сложа в топлите ти длани

скръбта и болката голяма.

И мигом и светът,

и хората са по-добри,

щом кажа тази свята дума -

                             МАМА.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??