2 апр. 2023 г., 20:21

Мама е всичко 

  Поэзия » Любовная
695 1 0

Мама е всичко .            

Това е първата думичка,

тя е закрилата ни

тя ни обича повече от всичко на света.

 

Мама е всичко .

Тя ни помага да станем , като паднем,

тя е най – ценното за нас

тя е повече от това , което си мислим

 

Мама е всичко .

Тя е нашият супергерой ,

понякога се кара , но е за добро

понякога дава награда, когато я заслужим

 

Мама е всичко .

Тя е нещо невиждано в очите на детето ,

тя е супер човек ,

тя я човека , който ни обича най – много на света

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??