1 мар. 2009 г., 23:14

Мартеница 

  Поэзия » Пейзажная
603 1 8
  

Червеното слънце се събуди

върху бялата длан на облака.

Изчерви се хоризонтът.

Поруменя небето.

Земята набъбна.

Дърветата стреснаха птиците

с тихия пукот на пъпките.

 

 

Честита Баба Марта!

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??