1 мар. 2009 г., 14:40

Мартеничката на любовта 

  Поэзия » Любовная
1919 0 1

Във въздуха любовна струя,

в човешките сърца -

червено - бяла магия.

 

Любовта си в мартеничките ще скрия -

да бъдем като мартенички две -

заедно - ръце за ръце.

Бели и червени,

широко засмени.

В сърцата ни птици да запеят,

да се понесем със песента,

в кратка разходка с мартеничка във ръка,

с крилата на любовта.

* Play & Win vs Morris - Morning Light *

© Дидо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красива любовна мартеничка си сътворил, Дидо!
    Честита баба Марта!
Предложения
: ??:??