Искам да се почуствам
красива, значима
искам да се чувствам
като човек...
Толкова е трудна, уви...
Подигравки
Сълзи
Агония
Маска
Депресия
Страх ме е!
Искам да бъда
ЩАСТЛИВА!
Искам да махна милионните маски
и да открия себе си...
Сама се загубих
сама и трябва да се открия...
Или може би не!
Ще бъда ли
някога без маска?
А безсмислици
ще спра ли
да пиша върху теб...?
Сигурно НЕ!
*****************
Сутрин. Закуска. Домашна. Училище. Усмивки. Химикал. Неприятни лица. Тест. Щастливи хора. Двойка. Синьо небе. Звънеца бие. Край. Вечер. Компютър. Чат. Фейсбук. Рандом хора. Болка. Сълзи. Депресия. Музика. Празнота. Маски милиони. Баня вода. Сапун. Мръсна хавлия...
© Отрова Кобейн Все права защищены