~*!*!*~
Това беше за всички един голям маскарад.
Изиграхме репертоара до болка познат.
Дълго изстрадали сцени, един жесток
кръговрат,
всеки с купчини думи, играещ любовен
преврат.
Толкова искрени, толкова истински-живот
до болка познат...
...Да изгасим лампите на тръгване,
да спуснем пердето отзад...
Толкова време сме чакали да вземем
тази роля в ръка,
а сега вече плакали от радост-не, от тъга
стоим ние обгърнати от този
коварен живот
и с души съблечени от бурната нощ...
Това беше за всички
един до болка познат маскарад...
Игра на обич, на сълзи-
просто любов, просто ад!!!
~*!*!*~
© Надя Стоянова Все права защищены