ЕДНО е крехкото, човешкото сърце.
ДВЕ - душите ни, но слети във едно.
ТРИ - сърце, душа и чувства, взети заедно.
ЧЕТИРИ са половинките, преплетени в кълбо.
ПЕТ (и много повече) - целувки от любов.
ШЕСТ са две сърца със три пъти доверие.
СЕДЕМ, казват, е щастливото число.
ОСЕМ (може би) - капаните на времето.
ДЕВЕТ пъти (даже няколко по толкова)
е обричане на две души във вечността.
ДЕСЕТ пъти по хиляда да е силна обичта ни...
Май това е математиката на човешката душа.
© Петя Кръстева Все права защищены
Десет пъти по-хиляда да е силна обичта - нека!!!
Поздравявам те с две сърца с по три пъти доверие!