Нежният ти поглед ме изгаря
Щом погледнеш в моите очи
Всичко на света в миг изчезва
И сме само аз и ти
В прегръдката ти топла мека
Заспивам като мъничко дете
Чувствам се така безтегловна и лека
Политам като носено от вятъра перце
Ти си всичко за което съм мечтала
Сънувам ли или реалност е това
Ако е сън не ме буди за да не те загубя
А ако е реалност остани с мен до края та дори и след това
© Юлиана Цекова Все права защищены