21 июл. 2009 г., 21:14

Мечта... 

  Поэзия » Любовная
801 0 4

 Разтапял ли си късче лед

 с голи ръце?
 Целувал ли си

слънчеви лъчи?

Докосвал ли си
мраморно море?

Горял ли си в

пожара на едно сърце?
Представи си сърцето ми -

късче лед...

Представи си устните ми -

слънчеви лъчи...

Представи си лицето ми -

мраморно море,

а любовта ми -

пожарът на едно сърце!

Нима се страхуваш от мен,

та аз съм щастие, мечта.

Помечтай за миг поне,

превърни ме в реалност,

за да съм истинска жена!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??