Искам да сме с тебе двамата
на изгрева край тихото море.
И знам, това не е измама,
любовта гори в моето и в твоето сърце.
А полетът на чайките свободни,
посочващ ни безкрайни светове,
подсказват ни, че сме готови
да достигнем заедно далечни брегове.
През бурите да бъдем с тебе двама,
вървящи заедно по земния си път,
ще сливаме в едно
души, желания и плът...
© Стефка Все права защищены