Мечтаех - да видя един по-красив и цветен свят.
Мечтаех - да събирам капчиците дъжд от листата пожълтели.
Мечтаех - да изкача върховете недостъпни, да преплувам непреплувани реки.
Но, уви.
Видях света - като разстроена китара, а човешките сърца-перце,
с което Великият Китарист облян в сълзи свиреше
баладата на Живота.
© Малин Милков Все права защищены