За съжаление детето създало тази творба е с логопедичен дефект и лека форма на идиотизъм.
Искам да поасна, толкова голям.
Цялата планета аз да я изям.
Всичките дъвета, птички и еки
с дугите хлапета имаме мечти.
Да стоим акета, тя да полети.
Тъсиме планета в дугите звезди.
Тя да е касива с множество гои,
с океани сини, с бели планини.
Там ще постоиме много чудеса.
Чените комини в сиви небеса.
После ще одиме множество деца.
Те да си потъсят дугаде земя.
© Гедеон Все права защищены