Животът, за съжаление, не е лесен,
трябва да се борим, за да го запазим!
Оцеляването е мъчно, но е пък песен,
трябва да имаме вяра, че ще се справим!
Аз искам хората волно да полетят,
да съм жив и щастието да настане,
искам да направя по-добър светът,
искам животът по-хубав да стане!
© Георги Все права защищены