2 июн. 2012 г., 10:44

Мечта - наздравица 

  Поэзия
396 0 2

МЕЧТА - НАЗДРАВИЦА

 

Приятели, да вдигнем чаши с зла ракия!

Добре дошли! На всички ви привет!

Днес се разделям с тежката си орисия

и с ведър поглед гледам аз напред.

 

Да вдигнем наште чаши със вино червено -

бокалът от кристал да заблести!

Сърцето, свито и от мъка заледено,

да се разпали със безброй искри!

 

Да вдигнем чашите си със пенлива бира -

прочутата "Загорка" да е тя!

Човек все търси и понякога намира

в живота си щастливата звезда.

 

Трапезата ни, тъй богато подредена,

очаква вас, приятели добри.

Притихнала, от щастието озарена,

искам да са честити наш'те дни...

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??