Превърнах те в поредната мечта –
спонтанно, искрено и без причина.
Превърнах се в измислена жена,
копнееща мечтата си да има.
Желаех те във моята мечта
тъй плътски, силно, диво…
Желаех си да ги приспя
желанията – с чаша вино.
Мечтаех те красив до мен,
до голото ти тяло да заспивам…
Мечтаех си да няма ден,
мечтата, в който да убивам.
© Светла Все права защищены