Зад ъгъла поглежда скрито
едно сърце разбито.
Сълзи в очите му напират,
но никъде покой те не намират.
Зад ъгъла поглежда скрито
едно сърце тъй нежно... но разбито!
В копнеж душата му витае;
За истинска любов мечтае...;
© Ангел Все права защищены