Замечтана е нощта
и в прегръдки замълчала.
времето не язди бясно
сенките изтръпнали са
в събуждането на зората.
Душите, които пламтят
без да се изпепелят...
спомени и мечти, които...
във вятъра рисуват се...
Заспала е тъмнината...
и морето свети ли свети...,
а света очаква нетърпеливо...
утрото което ще дойде...
но неспирно мечтае за мига...
като птиците лети свободно...
на всяка стъпка наслаждава се...
и живеят деня и нощта
в песента...
© Лили Вълчева Все права защищены