Пиша за любов, а съм мечтател
девствен, недокоснат от съдбата
как веднъж на мен не ми се случи
аз и тя да се обичаме в сърцата.
Искам да се оправдая, а не мога
карам ги да ме обичат, ала аз обичам друга
толкова съм лош във себе за Бога
аз ли съм това или е някой друг бе хора.
Чак сега разбирам някои познати...
Нямало любов, имало е секс и страст
аз пък не обичам кат' пчеличка...
от цвят на цвят да пърхам със поличка.
Истинският мъж обича според мене
само истинска жена и то ЕДНА
другото е губене на ценно време
и една излишна човешка суета.
© Борислав тодоров Все права защищены