Накъде отивам - аз не зная,
толкова болка има на земята.
О, мила, страхувам се от края,
а близо е вече тъмнината.
Философски гледам на нещата,
но, уви, всичко тук е суета.
До последно аз ще съм мечтател
и душата ми ще може да лети!
© Георги Все права защищены