обичам мисълта ти
по ръцете ми да лази
съмненията
да са откровени
тезгях да нямаме
мечтая
и просто да се осмелим
да се прегърнем
без ръце
мечтая
каква е същността
на съчетанията
щом толкова го искаме
какво обичаме
къде вървим
и за къде
се връщаме
какво ли
се опитвам
да мечтая
© Геновева Христова Все права защищены