Мечтая аз за светло утро с жарки лъчи,
за море безкрайно и сини вълни,
за надежди необятни и нови земи,
за красив свят без тъги...
Мечтая за вечер топла и ярки звезди,
с дъх на отлежало вино и липи,
а в зелената трева щурец да знъни -
мечтая - помечтай си и ти.
Мечтая тогава, когато сбъдна своята мечта
с мен да си ти,
да почувстваш що е да сбъднеш своите мечти,
да сътворим си двама с тебе нова мечта
и да я последваме заедно до края на света!
© Даниела Все права защищены