Мечтая да започнем отначало.
Да бъдем по- добри и от преди.
Надеждата, облечена във бяло,
да промени със пролетта изцяло
нашите души, да разцъфти
този свят и обич да дъхти...
Мечтая да започнем отначало.
Мечтая да започнем отначало.
По- хубава желая да си ти
и искрено, вълшебно огледало,
във нежността ти свежестта познало,
непрестано с порив да шепти:
" От твоя чар животът чист лъхти! " ...
Мечтая да започнем отначало.
Мечтая да започнем отначало.
Отново огънят да запламти.
Да бъде Слънцето, за нас изгряло.
В сърцата ни лъчите си отдало
да топли от любов, да осветù
пак пътя ни и вяра да блести...
Мечтая да започнем отначало.
© Асенчо Грудев Все права защищены