Събудих ли се?
Или още спя,
не зная.
Отворих ли очи
да видя пак света?
В лъжи ли стъпвам?!
Идва ли им края?
Нима успях да си простя?!
В какво се превръщат мечтите ни?
Малки черни щурчета
пеят навън.
В какво се превръщат мечтите ни?
В кратък сън?
Само сън?!
Но всъщност какви са
мечтите ни...?!
2001
© Нели Р Все права защищены