6 июн. 2007 г., 13:35
Лежа сама в леглото И мечтая за теб. Мисля си колко много Ти направи за мен. В мрака заспивам И сън романтичен сънувам. В него си ти - Пак за тебе бленувам. Събуждам се бодра, Свежа от любовта. С тебе си пиша И криле ми дава това. До мене те чуствам, Макар да си на километри ти. Духът ти е с мене, Из въдуха лети. Сядам спокойно - за миг - И нежно затварям очи. В сърцето се чува стих: Появяваш се ти. Появяваш се в бляскави дрехи, С ризница от стомана и сребърни доспехи, Изваждаш страшно остър меч И за мене се биеш. После ме взимаш на ръце, На бял кон ме слагаш. Стоя зад тебе. Сърцето ми разтуптяваш. И препуска животното в галоп. Чуствам че падам, Но ти ме притискаш към теб И ръце на кръста ти слагам. Водиш ме в замък голям, Целият с рози. Влизаме в стая, Пълна с прози. Леко взимам една И чета бавно. На мен е посветена тя - Усмихвам се славно. Отварям очи И от мечтата си отивам. Искам до мен да си ти, От самота примирам. Предчуствие имам, Че ще те видя. И на вратата мигом се звъни, И не вярвам, че това си ти! От изумление гласа си губя. Струва ми се, че съм още в мечтата. Ала от таз не мога да се събудя. После виждам, за мене, цветятя.
Следующее из категории
Следующее автора