Рисувам в бяло своите мечти
Как искам розово и синьо да прибавя
И с цветовете на дъгата всичко да блести
Да ги поръся с' звезден прах да не забравя
На облаче от пух се залюлявам
Наоколо ми пеят все звезди
И соло на луната аз долавям
Тя нежно строфите реди
Отпускам се, а люлката не спира
Дъхът на Бог я залюлява
Той помислите ми издирва
И с мир, с любов, с надежда ме дарява© Пет Все права защищены