И ето мрак е... чувствам се добре
и мракът гали моето лице.
И щом копнея да мечтая аз,
във мрак го правя...
Мечти заплетени изникват пред мен.
Мечти различни всеки ден...
мечти, копнеж за теб и мен...
Мечти за минали, предишни дни,
мечти за ново бъдеще,
дни без сълзи.
Мечти за смях любов, сърце горещо,
в мечти за теб и още нещо...
© Денис Сангалов Все права защищены