Положих мечтите в нозете ти!...
Внимавай! Стъпвай по-леко!...
С любов душата обзета,
те моли... Стъпвай по-леко!...
Разголих я цяла пред тебе,
раздадох я парче по парче,
избивах със нея злодеи,
за Нея щом лошо рече...
Чиста и свята е, вярвай!...
Аз дарих ти я малко по малко,
чрез нея ти пътя прокарвай,
а аз ще ти бъда Весталка...
Но... внимавай, стъпвай по-леко,
аз ще те водя - следвай очите ми,
не, не забравяй - мисли отдалеко,
че в краката ти са... мечтите ми...
KLIP: http://vbox7.com/play:aa25aaf6
* * *
© Валентин Желязков Все права защищены