27 июн. 2008 г., 14:06

Мечтите 

  Поэзия
520 0 14
 

Казаха ми скоро: Спри с мечтите!

Не мечтай!

А слез отново на земята!

Изгледах странно, после се засмях.

Отговорих: Не мога.

Ако спра мечтите си, нали...?!

Ще се затворя

в собствената клетка - не може!

Защо ли? Ами защото...

Реалността не само е жестока,

а се... плаща.

Мечтите ли? За тях пари

не вземат още,

единствено така съм си свободна.

И не мечтая за реалност като тази...

Но как с един замах

да променя нещата?

Затуй, простете,

не мисля засега

да се сбогувам със мечтите.

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??