Когато мечтите се сбъдват,
ние не ги виждаме.
Когато мечтите се усмихват,
ние не ги чуваме.
Когато мечтите летят,
ние не се приземяваме.
Но когато затворим очи –
можем да погледнем
мечтите само със сърцето си.
01.04.2011г.
© Кристиан Неделчев Все права защищены
P.S.Не фамилиярнича, но мразя обръщението "Вие"