МЕДИТАЦИЯ
Гледаме си в пъпа
с другарката ми тъпа…
Преминахме на медитация
в модерната цивилизация…
Сега хортуваме потайно
и се наслаждаваме омайно
на чорбаджийските строежи
след поредните грабежи;
на нови бели лимузини,
на дворци с басейни и градини…
Остап Бендер да яде ряпа
и вече да им сваля капа …
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены