Между толкова жени –
хубави и грозни,
тебе аз избрах
да бъдеш слънцето
в небето на моята душа...
И сгреших, разбира се,
както всеки прави тази грешка...
Пчелен кошер
душата ми е трябвало да бъде –
пълен с меда на красотата...
© Свилен Бинев Все права защищены