Между вчера и утре
Лутам се между вчера и утре...
Вчера те имах,
а утре отново ще бъда със теб.
Но днес не съществува,
днес не живея -
днес просто сънувам...
Сънувам как вчера те имах
и чувствам дъха ти
как пари във моите устни.
И вярвам, че пак ще живея,
без да сънувам -
когато отново те имам.
Но днес, нищо няма значение.
Днес е само очакване
да кажеш кога ще е утре...
05.08.1995 г.
© Таня Иванова Все права защищены
А всъщност... Живота е едно Голямо Очакване!