7 окт. 2017 г., 16:09

Мека топлина 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
449 1 4

Казват, 

че месеците, които имат "р" в името си, 

са студени.

Питам се...

Дали същото важи и за хората?

Не се страхувай.

Ще те стопля с дъха 

на мекото си "р" произношение.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??