М Е Р А К
Много трудно се рисува със Словото,
ако ти липсват свежи,актуални идеи,
ако нямаш подкрепа от Господ
и примери ювелирни от Словесните Корифеи.
Все едно да градиш къща на гола поляна,
без ясен план в главата ти вместен,
без никакви строителни материали
и увереност стабилна и твърда в ръцете.
01.09.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены