Не искам часовници!
Абсолютно ненужни са!
Само подло тиктакат
и отмерват безвремие!
И календари не търся!
Безполезни са смятам!
Колкото листи да късам,
все същите цифри ще чакат!
Но зная достатъчно!
И на това се обричам:
живот се не мери със времето,
а с това колко ти си обичал!
© Биляна Все права защищены