Месец май
Краят е на месец май,
розите цъфтят.
Пъпките червени
любовта зоват…
Разлистени дървета,
свежо и зелено…
Въздух ароматен...
сърцето – подмладено.
Любов из въздуха витае
и розите разцъфва.
В хората надежди
отново пак възкръсва.
В края сме на май
и розите цъфтят…
Чувства съживени
в сърцата пак трептят.
© Лилия Нейкова Все права защищены