"Здрав дух - в здраво тяло"
Ювенал
Здрави духом - в здраво тяло.
Боже! Де е тази радост!
Здрави духом - в болно тяло.
Тоз похвален оптимизъм!
Болни духом - в здраво тяло.
Този страшен песимизъм...
Болни духом - в болно тяло.
Тук мирише на презряло.
Няма дух и няма тяло.
Всичко вече е умряло...
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрави от мен и хубав ден!