Всеки е създаден да си носи кръста.
Три дни плаках, на четвъртия възкръснах,
и сега надсмивам се над таз природа проста,
невинност смачкала в възраст невръстна..
Насилената ми душа
превърна ме във кучка.
Твърде много преживя -
Днес взема вас на мушка..
Събирам ви картите,
раздавам наново..
Но този път влизам
с сърце от олово.
© Доротея Все права защищены