МЕТРО
„Сердика”,
гласът без тяло казва.
Вратите се отварят
отляво.
И знам, че няма вече
да ви видя -
най-вероятно.
Дали е много глупаво,
ако във този миг
помисля,
че все пак
ви обичам?
© Наследник на Куфара Все права защищены