14 авг. 2024 г., 09:46

Миг 

  Поэзия » Любовная, Философская
144 2 3

Горещо е навън.
В сърцето е студено.
Живях, като на сън.
Пресичах на червено.
Стоя пред светофар,
забучен сред полето.
Внезапно станах стар.
Продъни се бомбето.
Май няма път назад.
Напред път също няма.
В душата си съм млад.
Защо съм по пижама?
Не искам да заспя.
Пак под дъжда ще тичам.
Часовникът ми спря.
Отново те обичам.

 

 

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??