Заспах щастлива –
този миг ще помня!
До мен усещах тебе,
онзи,
който може би съм търсила.
Такъв, какъвто те сънувах
в сънищата цветни...
Или,
когато дори за кратко
затварях очи,
отново свързвах с твоя образ
всяка
светлосянка на мига красив.
Доволна съм –
съня ти споделих.
Ако ли сбъркала съм,
моля да ме извиниш.
Объркан ли?!
Не повече от мен -
заплетени са мислите ми…
в някакво усещане за
нещо ново.
Реши, че с мене можеш да споделяш.
Направи го!
Аз ще съм до теб,
дори... понякога далечна.
Усетих те такъв,
какъвто може би
ти никога не си бил…
Получих много за времето,
в което
опознавайки собствените светове,
се… намерихме.
Защото… мислехме едно и също.
Научих се...
Вълшебни мигове,
изпълнени с усещане
… за полет,
истински!
© Нели Все права защищены
Прегръщам те!!!