16 апр. 2006 г., 00:39

Миг 

  Поэзия
586 0 2
Миг

Кажи си името на всеки
поискай нечие лице
поискай нечии чужди дрехи
поискай поглед на дете

Кажи на някой че го обичаш
кажи , дори да е лъжа
опитай се да бъдеш искрен
дори пред лицето на смъртта

Кажи на приятелите верни
кажи, че и ти си бил до тях
кажи, макар и да не ти се иска
кажи им всичко това без страх

Кажи, че нищо няма смисъл
когато виждаш ти смъртта
кажи, че ти се живее
моли се да те пусне тя

За миг живота ти минава
защо мълчиш ? говори !
един убива ,друг прощава
за миг живота се мени

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??