На една ръка разтояние съм от теб сега,
моляте недей да тръгваш веднага.
Живота е една лъжа.
Забрави за всичко,недей така,
не ми го причинявай ти сега.
Какво направих,във какво сгреших.
Немога аз без теб,запомни,
обичам те,обичай ме и ти.
Знаеш ли със теб как искам да остана,
да живея всеки божи ден,
знам, че смисъл няма
и не ме обичаш вече ти,но запомни!
Дори да остарея без да те видя,знай че ти си,
всичко което никога няма да имам.
© Ники Даскалов Все права защищены