Ще потопя на завистта ръцете
в бездънен кладенец на край света
и ще посея от доброто цвете
в градината на моята душа.
Ще изгоря на злобата косата
на кладата от съвест и любов
и ще прегърна рая на земята
под звуците на нежен благослов.
Ще разруша на дявола палата
и ще издигна храм на своя бог,
за да царува вечно добротата
в човешкия поток от миг-живот.
© The Notorious Все права защищены
и рай ще бъде всеки ден!
Поздрави и поклон момче!Докосваш със стиховете си и караш да се замислим за истински важните неща от този миг-живот.Поздрави!