На хоризонта огън се разпали,
синьото небе безгласно изрева,
в далечината гръм се изви...
... Предстои буря,
от която сърцето ти лудо ще затупти
морската пяна ще се изпепели -
ела и ме прегърни!
... Сама на плажа,
подканвана от тихото море,
милващо твоите нозе -
миг на сладка забрава,
секунда - две
и следващата вълна се опитва да те отнесе.
Пространството се разтегля, свива и накрая
като малък балон изплува на повърхността -
само аз и ти...
Единствено морските вълни,
ще ти нашепват колко дълго тук си била,
времето за нас е спряло...
© Веселин В Все права защищены
като малък балон изплува на повърхността -..."
Пишеш, пишеш и току извадиш някое асо от ръкава...